Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Et bra middel mot plager i leddene

En av fem nordmenn sliter med ulike former for plager i leddene, og for mange kan plagene bli så store at de får problemer med å fungere i hverdagen.

Plager i leddene kan komme av en rekke ulike årsaker, og i mange tilfeller er det ikke nødvendigvis en konkret årsak en gang. Både muskler og ledd svekkes gradvis med årene, noe vi dessverre ikke kommer utenom.

Lindrer plagene

Tamarind er en frukt som vokser på trær som blir opptil 20 meter høye. Frukttrærne stammer opprinnelig fra de afrikanske savannene, men har blitt dyrket så lenge i India at navnet kommer derfra.

Fruktkjøttet i tamarind brukes mye i sauser i det asiatiske kjøkkenet, men det er særlig frøene i fruktkjøttet som har effekt. Derfor har de i hundrevis av år blitt brukt mot ømme muskler og ledd.

Gjenoppretter balansen i kroppen

For første gang i Norge kan du nå få kosttilskuddet Naturlig Flex, som inneholder tamarind, curcumin fra gurkemei og C-vitamin.

Du vil ikke lenger føle deg øm og stiv

Du får funksjonen i leddene tilbake

Når plagene lindres, vil du også få en bedre bevegelighet i leddene. Det blir enklere å stå opp om morgenen og du vil ikke lenger føle deg øm og stiv i leddene. Du vil rett og slett føle deg yngre, og det blir lettere å fortsette med de aktivitetene du egentlig har lyst til å gjøre.

Ikke la plagene ta fra deg gleden i hverdagen. Få smidigheten tilbake. Lev igjen med Naturlig Flex.