Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Vi testet om kosttilskuddet gir deg smidigheten tilbake

Pilotstudien viste at virkestoffene i Naturlig Flex lindrer plager i muskler og ledd. Resultatene var over all forventning: Samtlige av testpersonene merket en klar forskjell og stor forbedring!

Fire ukers testperiode

Vi startet med å søke etter testpersoner på Facebook og fant 50 stykker som ville være med å teste produktet over en fire ukers periode. På forhånd spurte vi testpersonene om hvordan de hadde det med tanke på disse parametrene:

  • Funksjon / stivhet i leddene
  • Muskelplager
  • Bevegelighet
  • Leddplager generelt

Tilstanden skulle rangeres på en skala fra 1-10, hvor 1 er minst opplevd ubehag. Etter testperioden på fire uker spurte vi personene på nytt hvordan de følte seg, og samtlige hadde merket en forskjell.

Her er resultatene:

Funksjon / stivhet i muskler:

naturlig flex -

Testpersonene opplevde en forbedring av stivhet i leddene på 29 prosent.

Muskelplager:

naturlig flex -

Også muskelplager ble forbedret med 29 prosent.

Bevegelighet:

naturlig flex -

Plager relatert til bevegeligheten i leddene ble også redusert. Testpersonene opplevde en forbedring på 23 prosent.

Leddplager generelt:

naturlig flex -

Generelle plager i leddene ble også kraftig redusert, faktisk ble det oppgitt en forbedring på 32 prosent.

Testpersonene konkluderte i tillegg med at de hadde færre ledd- og muskelplager både under og etter fysisk aktivitet – og det bare etter fire uker med Naturlig Flex. Forestill deg hva produktet vil fortsette å gjøre med kroppen dersom det tas jevnt over enda lenger tid.  

En kropp uten plager gir bedre søvn

Lite er så ødeleggende for en god natts søvn som ubehag i kroppen. Derfor er det ikke overraskende at testpersonene i tillegg til alt som allerede er nevnt, også opplevde en bedre søvnkvalitet. Med mindre plager blir det enklere å slappe av slik at du får hvilt ordentlig og sovet ut – klar for en ny morgendag, uten at plagene begrenser deg.

Lurer du på om du vil oppleve den samme effekten som testpersonene? Prøv Naturlig Flex selv og kjenn på effekten du også.

*Markedsstudie gjennomført på 50 personer rekruttert via Facebook høsten 2017.