Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Tamarind – et nytt og spennende produkt

Tamarind er nytt produkt som kan lindre ømhet og stivhet i kroppen. Men hva er egentlig tamarind og hvordan kan det hjelpe?

Tamarind (Tamarindus indica) er en frukt som vokser på trær i mange tropiske områder. Den kommer opprinnelig fra de afrikanske savannene, og kan minne om daddel. Smaken er både litt søt og markert syrlig, og er en naturlig ingrediens i asiatisk matlaging.

Et tamarind-tre kan vokse seg nærmere 20 meter høyt og kan leve i hele 200 år. Treet anses for å være hellig i visse kulturer, og ettersom selve frukten innehar en rekke egenskaper som er gunstige for helsen, er ikke det så veldig rart.

Både frukten og bladene kan spises, men det er frøene inne i selve fruktkjøttet som i utallige år har fanget oppmerksomheten til mennesker i asiatiske kulturer.

Fjerner plager i kroppen

Tamarind har tradisjonelt blitt brukt til å behandle plager i muskler og ledd. For det er det som skjer med mange av oss – at vi en dag våkner med en kropp som føles tyngre, øm og mindre bevegelig. Kanskje har du i tillegg opplevd at stivheten i leddene dine har blitt verre de siste årene?

Du slipper å leve med plagene

De unike egenskapene til tamarind-frøene er ikke blitt brukt tidligere i Norge, men de får du nå i kosttilskuddet Naturlig Flex. Kapslene inneholder i tillegg curcumin fra gurkemeie, som bidrar til å lindre plager i muskler og ledd.

Dette er kombinert med vitamin C, som beskytter cellene ytterligere mot oksidativt stress og bidrar til en normal bruskfunksjon.

Da slipper du å leve med plager som setter en begrensning for aktivitetsnivået, funksjonen og livskvaliteten din. Lev igjen med Naturlig Flex!