Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Stor suksess for kosttilskuddet Naturlig Flex i USA

På kort tid har Naturlig Flex, som selges under navnet TamaFlex i USA, blitt en stor salgssuksess. Amerikanere i hopetall med plager i muskler og ledd har oppdaget effekten av produktet.

I USA selges Naturlig Flex, eller TamaFlex, med en garanti om effekt innen 14 dager. Helsebevisste amerikanere er som oss opptatt av naturlige produkter helt uten bivirkninger, så det er nok mye av grunnen til den store salgssuksessen. Naturlig Flex er nemlig et helt naturlig produkt med ingredienser hentet fra naturen – curcumin fra krydderet gurkemeie og en ekstrakt av frøene i belgfrukten tamarind. Begge disse virkestoffene har blitt brukt mot plager i muskler og ledd i Østen i tusenvis av år.

Selges i alle GNC sine butikker

GNC, som er en av verdens største aktører innen næringsmiddelindustrien, fokuserer kun på produkter som kan hjelpe kundene deres med å forbedre livskvaliteten. Men de selger ikke hva som helst i sine 7100 butikker rundt omkring i USA.

naturlig flex - Slik ser produktet ut i USA

Slik ser produktet ut i USA

GNC, som omsetter for over 2,5 milliarder dollar i året, noe som tilsvarer rundt 22 milliarder norske kroner etter dagens kurs, er kjent for sin strenge tilnærming til kvalitetssikring av produktene de velger å selge i sine butikker.

Lanseres i flere land fortløpende

Fra hovedkvarteret i Pittsburgh i Pennsylvania i USA styrer GNC sitt helseimperium med butikker i hele 49 land. Etter den store suksessen med TamaFlex i USA, vil det helt naturlige kosttilskuddet lanseres i flere land fortløpende. Nylig ble produktet lansert i GNC sine butikker i Asia under  varemerket Tamaflex

Her kan du se hvordan TamaFlex markedsføres på GNC sine nettsider. Vi gleder oss til fortsettelsen.