Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

– Plagene i fingerleddene er borte

Kathe Julin (80) har i flere år slitt med plager i fingerleddene, og aller verst var det om nettene. Nå er imidlertid ubehaget så og si borte. Noe hun takker Naturlig Flex for.

– Jeg har også lenge vært plaget med ubehag i armer og ben, og jeg måtte alltid sove med ullsokker, forklarer hun.

Samboeren påpekte at jeg sov bedre om natta og klaget mindre på plager

Kathe bor sammen med samboeren sin midt i Drammen sentrum. Det var samboeren som kom over en annonse for Naturlig Flex i VG og mente hun måtte prøve. Litt overtalelse måtte riktignok til, for Kathe har egentlig aldri trodd på effekten av noe kosttilskudd.

– Jeg hadde først tenkt å avbestille den neste esken med Naturlig Flex, men så påpekte samboeren min at jeg sov bedre om natta og klaget mindre. Og nå angrer jeg ikke på at jeg fortsatte å ta kapslene, sier Kathe.

Anbefaler Naturlig Flex til alle

Den spreke 80-åringen i Drammen snakker varmt om Naturlig Flex til alle hun kjenner, og det er ikke rent få. Kathe er nemlig utpreget sosial og bruker mye tid på å omgås sine gode venninner.

Når plagene i fingerleddene er borte er det ikke så rart at jeg alltid er i godt humør

– Vi er mye ute og treffes så ofte vi kan. Noen ganger går vi turer hvis vi orker det, det er jo så fint i Drammen. Andre ganger treffes vi på café. Vi er også mye hjemme hos hverandre, forteller hun.

På spørsmål om hun har noen fritidsinteresser, svarer hun kontant.

På spørsmål om hun har noen fritidsinteresser, svarer hun kontant.

– Nei, det har jeg ikke. Etter å ha jobbet mange år i psykiatrien er det godt å bare ha helt fri. Dessuten har jeg fire barn og ti barnebarn, så jeg har brukt nok tid på ulike arrangement på skoler og i idrettslag opp gjennom årene, forteller hun.

En aktiv hverdag

Hun mener det sosiale livet med venninnene, og ikke minst en sprek samboer, er grunnen til at hun fortsatt holder seg så sprek.

– Jeg har det veldig godt, og når plagene i fingerleddene i tillegg er borte så er det ikke så rart at jeg alltid er i godt humør, avslutter den blide og spreke damen.

En ting er sikkert, Kathe kommer til å fortsette å ta Naturlig Flex.