Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Plagsomme ledd i gode og onde dager

Er ikke din bedre halvdel lenger like lysten på å gjøre de tingene dere pleide å gjøre sammen? Kanskje han eller hun blir forhindret fordi kroppen er stiv og føles tung? Slik kan dere finne tilbake til det lykkelige samlivet.

Så mange som én av fire nordmenn har muskel- eller leddplager, og for noen går disse plagene utover både livskvalitet og samliv. Et samliv kan være krevende nok i seg selv, uten at den ene parten blir begrenset av en kropp som ikke lenger henger med, blant annet fordi alderen tynger.

Hadde det ikke vært fint om dere igjen kunne gått turer i skog og mark?

Mindre fleksibilitet, en konstant følelse av å være stiv og støl i muskler og ledd kan føre til at partneren din stadig velger å sitte stille for å unngå ubehaget. Da får du kanskje høre ordet “nei” oftere enn du vil, som svar på om dere skal finne på noe som involverer fysisk aktivitet.

Få energi til å dyrke hverandre

Bevegelse og fysisk aktivitet er viktige midler for å føle seg vel, fordi det blant annet har en innvirkning på humør og mental helse. Dersom den ene parten i et forhold mister mer og mer av overskuddet til å gjøre det som tidligere var en selvfølge, kan det rett og slett tære på forholdet.

Hadde det ikke vært fint om dere igjen kunne gått turer i skog og mark, danset litt sammen på kjøkkenet hjemme eller gjøre andre hverdagslige aktiviteter som dere gjorde i yngre og lettere dager?

Dersom dere er pensjonister er det nå dere har tid til å dyrke hobbyer, interesser og hverandre! Har dere ikke helt nådd pensjonsalderen er det uansett aldri for sent å forebygge at de kommende årene skal tynge kroppen mer enn nødvendig.

Bli det paret dere en gang var

Står du på sidelinjen og tenker du er lei av at dere blir hindret fra det dere faktisk har lyst til å gjøre? Introduser partneren, kjæresten eller ektefellen for Naturlig Flex – kosttilskuddet som lindrer plager i muskler og ledd, og gir deg tilbake fleksibiliteten du hadde i ungdommen.

Med to velfungerende kropper kan dere igjen bli det paret dere en gang var

De naturlige ingrediensene i hver kapsel har tradisjonelt blitt brukt i Østen i tusenvis av år mot ulike plager. Curcumin, som er kraftige antioksidanter i krydderet gurkemeie, og frø fra frukten tamarind, bidrar til å lindre ømme og stive muskler og ledd.

Kanskje du selv også har lyst til å gi Naturlig Flex en sjanse? For med to velfungerende kropper kan dere igjen bli det paret dere en gang var – og få muligheten til å være aktive når dere har lyst.

Ved å gjøre en god investering i helsa vil det til syvende og sist resultere i et lykkeligere samliv fordi begge har det bra. Det fortjener dere!