Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Endelig smiler Rita igjen

I 36 år drev Rita (61) egen frisørsalong i Asker. De siste 10 årene har plagene i muskler og ledd kommet snikende, og en dag sa det stopp. Men nå smiler hun endelig igjen, takket være Naturlig Flex.

Det var et stygt fall på isen utenfor salongen en vinterdag som skulle vise seg å bli prikken over i’en og som tvang henne til å slutte i jobben. Rita var uheldig og knuste håndleddet i fallet.

Mindre plager i muskler og ledd har gitt meg et bedre liv

Da hun fra før slet med stadige muskel- og leddplager på grunn av mange år i stående stilling som frisør, hadde hun ingen mulighet til å klare å fortsette. Plagene var verst i ryggen, nakken og i knærne.

Fant løsningen i Naturlig Flex

Så en dag kom Rita over en artikkel om det helt naturlige kosttilskuddet Naturlig Flex, som inneholder virkestoffer fra curcumin i gurkemeie og en ekstrakt av frøene i belgfrukten tamarind.

Både curcumin og tamarind bidrar til å lindre ømme og stive muskler og ledd. Ingrediensene er også hyppig brukt i det asiatiske kjøkken.

Da Rita leste om andres erfaringer med Naturlig Flex, bestemte hun seg raskt for å prøve selv. Det angrer hun ikke på i dag.

– Mindre plager i muskler og ledd har gitt meg et bedre liv, sier hun.

Holder seg aktiv

Selv om kroppen tvang henne til å slutte i jobben, sitter hun ikke stille av den grunn. Rita er glad i gå turer, så hun bruker marka rundt Asker hyppig. I tillegg oppsøker hun hytta på fjellet så ofte hun kan, så det blir mange skiturer om vinteren og fotturer ellers i året. 

Nå er det en fryd å leke med barnebarna

Rita trener også yoga regelmessig, og hun skryter av Friskvernklinikken i Asker når det gjelder opptrening.

Det er mye som ble lettere etter at plagene i muskler og ledd ble mindre. Rita har to barn og tre barnebarn, og særlig når det gjelder barnebarna merker hun en stor forskjell.

– Nå som jeg har funnet Naturlig Flex, er det en fryd å leke med barnebarna, sier hun.