Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Nå løper Bobby (10) endelig igjen

Tiril Aasheim deler historien om hennes to små pomeranian-hunder med håp om at budskapet spres til alle med kjæledyr som har problemer med leddene.

Bobby (10), Bolla (2) og matmor Tiril bor sammen på Kløfta. Takket være Naturlig Flex har alle tre fått en bedre hverdag, særlig Tiril selv og den eldste bikkja Bobby.

– Det er nok mange som ikke tenker at det også kan brukes på dyr. Men det er ikke noe tull med produktet, og hundene er like fine i magen. Den eneste forskjellen er at Bobby har blitt gladere, og da blir også jeg gladere, smiler hun.

Det finnes ingen bedre følelse

Kosttilskuddet Naturlig Flex inneholder kun naturlige og ekte ingredienser som bidrar til å lindre ømme og stive muskler og ledd. Dette er problemer som også rammer mange dyr.

– De har jo ledd og muskulatur akkurat som vi mennesker, men får ikke sagt fra når de har vondt. Du kjenner likevel dyret ditt best selv. Og det finnes ingen bedre følelse enn når du ser at de får en lettere hverdag.  

Overrasket over effekten på hunden

Selv om hun kjente på kroppen at noe skjedde, var det først da Bobby (10) viste bedring at hun var sikker på at produktet faktisk virket som det lovet. Det var ingen placeboeffekt. Den lille hunden begynner å dra på årene, og har i tillegg operert høyre skulder. Det var derfor vanlig at han haltet etter et par kilometers tur.

– Men nå har han begynt å fyke avgårde. Jeg ser stor forskjell på den bikkja, det hadde jeg aldri trodd. Jeg er så glad for at jeg ga det et forsøk, forteller en tydelig fornøyd Tiril.

Jeg blir så glad i hjertet mitt når jeg ser at han har det bedre

Nå kommer han seg opp trappene i huset, og har begynt å vise større interesse for lek og moro.

– Nylig lekte han med ballen i noen minutter, og det har han ikke gjort på fire-fem år. Jeg kjenner jeg blir så glad i hjertet mitt når jeg ser at han har det bedre, sier hun.

Får en halv kapsel hver

Også lille Bolla (2) får Naturlig Flex. Hun har hofteleddsdysplasi, en vanlig skjelettsykdom som rammer mange hunder. Nå håper Tiril at Bolla slipper en eventuell operasjon i fremtiden.

– Jeg håper det gjør bakbeina hennes bedre. Det blir spennende å se på fremdriften og høre hva veterinæren sier etter hvert.

Skal fortsette å gi Bobby og Bolla det naturlige produktet

Tiril forteller at Bobby og Bolla får en halv kapsel hver om dagen.

– Etter frokost tar jeg en kapsel og fordeler den inn i to leverposteiklumper. Hvis jeg putter det i tørrforet lar de det ligge.

Men skjult i leverposteien, merker ikke bikkjene at de får i seg kosttilskuddet som er bra for dem. Det er ingen tvil om at Tiril skal fortsette å gi Bobby og Bolla det naturlige produktet.