Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

– Nå er livet lettere uten plager

Hallfrid Hogrenning (73) har i mange år slitt med store plager i skuldrene. For en tid tilbake var hun gjennom en operasjon, men det hjalp ikke noe særlig.

Det var i vinter hun tilfeldig kom over en annonse for det helt naturlige kosttilskuddet Naturlig Flex på Facebook. Selv om hun var skeptisk, ettersom hun har testet andre kosttilskudd før uten virkning, fattet hun likevel interesse.

– Etter å ha lest litt om effekten av Naturlig Flex, bestemte jeg meg for å gi det en sjanse, sier hun.

Det angrer hun ikke på i dag, og selv er hun overbevist om at det er Naturlig Flex som har gjort henne smidigere i hele kroppen.

Liker turer i skog og mark

Hallfrid er opprinnelig fra Helgelandskysten, men har bodd i Loen de siste 55 årene. Med et lurt smil om munnen betegner hun seg selv som en innvandrer i Loen.

Så ofte hun kan går hun turer i skog og mark, selv om det ikke blir hver dag. I tillegg liker hun å strikke. Noe som også går mye lettere etter at hun begynte med Naturlig Flex.

På spørsmål om hun har mange å strikke til, svarer hun kontant.

Overbevist om at det er Naturlig Flex som har gjort henne smidigere i hele kroppen

– Ja, det har jeg. Med fem barn, fjorten barnebarn og to oldebarn er det alltid noe som skal strikkes.

Hallfrid forteller også at hun strikker grytekluter med rosa sløyfe til døtrene sine, som er aktive i Brystkreftforeningen. Gryteklutene brukes blant annet som gevinster.

– Det er mitt bidrag til en god sak, sier Hallfrid.

Merket effekten etter en stund

Hun merket effekten av Naturlig Flex etter å ha tatt kapslene daglig en stund. Det første hun merket det på var at hun plutselig klarte å få begge hendene bak på ryggen uten problemer med skuldrene. Noe hun ikke har klart på over 30 år.

Er ikke lenger så stiv som jeg pleide å være

– Det har gjort livet litt lettere for meg. Jeg merker at jeg er ledigere i hele kroppen, og er ikke lenger så stiv som jeg pleide å være, sier hun.

Hallfrid anbefaler Naturlig Flex til alle hun kjenner, og flere av dem har sagt at de gjerne vil prøve selv. Det skjønner vi godt, da de sikkert har sett hva Naturlig Flex har gjort for Hallfrid.