Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Vi er alle blitt smertefrie, vi anbefaler at du prøver NaturligFlex

Siden Naturlig Flex kom på markedet har det strømmet inn med positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Her møter du noen av dem.  

De naturlige ingrediensene i Naturlig Flex kan bidra til å lindre smerter i ømme og stive muskler og ledd, og det er nettopp det de fleste av ambassadørene vår har kjent på kroppen. Mindre ubehag og bedre bevegelighet har gjort tilværelsen enklere for dem alle, og de er så fornøyde at de vil dele sine historier med omverdenen.

Kari Olsen (69), Valdres

Kari levde med vandrende smerter i nakke, ledd og rygg, noe som satte begrensninger i hverdagen. Hun nølte derfor ikke da hun kunne være med på å teste Naturlig Flex, og er glad for at hun i dag slipper smerter i kroppen.

– Nå har jeg det i grunn veldig bra. Jeg kan ikke skjønne annet enn at det må være Naturlig Flex. Det skal jeg fortsette med, sier hun.

Grete Kalfoss (60), Flisa

Selv om hun allerede hadde kjennskap til curcumin, som er en av ingrediensene i Naturlig Flex, ble Grete positivt overrasket over effekten hun kjente på kroppen.

– Jeg har prøvd mye forskjellig opp gjennom årene, og kan derfor påstå at Naturlig Flex har vært bra for meg. Jeg er veldig fornøyd.

Torgeir Hammerstrøm (65), Hokksund

Etter å ha prøvd mange forskjellige kosttilskudd mot vonde ledd, er Torgeir fornøyd med at han endelig har funnet et produkt som holder hva det lover.

– Naturlig Flex er det første kosttilskuddet jeg har merket effekt av. Jeg kan ikke vite hvordan det vil virke på andre, men selv er jeg veldig fornøyd med virkningen.

Synnøve (66), Oslo

Synnøve kan kalle seg oppfinner, gründer og forfatter, i tillegg til at hun har hatt en imponerende dansekarriere. Men mange år  med dans har satt spor, særlig i det ene kneet. Smertene har hun trosset i 20 år, helt til hun prøvde Naturlig Flex.

– Nå kan jeg endelig danse uten ubehag, stråler hun.

Rita (61), Asker

Smerter i rygg, nakke og knær var en del av Ritas hverdag etter mange år som frisør, og etter et stygt fall på isen så hun seg nødt til å slutte. Å lese om andres erfaringer fikk henne til å gi Naturlig Flex en sjanse, og nå smiler hun endelig igjen.

Mindre plager i muskler og ledd har gitt meg et bedre liv, sier hun.

Petter (63), Vormsund

En stiv og støl kropp hindret Petter fra å gjøre det han likte aller best, nemlig å kjøre motorsykkel. Han prøvde alt for å fjerne smertene i kroppen, men ingenting funket – inntil han kom over Naturlig Flex.

– Det var først da jeg merket en klar forbedring. Nå kan jeg til og med bøye meg ned for å plukke opp ting. Det kunne jeg ikke tidligere.

Torleif (62), Oslo

Plager i korsryggen, nakken og i beina gjorde det tungt for Torleif å dra ut med fiskebåten for å sjekke to kilometer med garn. Etter en tid med Naturlig Flex ble alt litt lettere, og etter to måneder var han så og si helt kvitt plagene.

– Endelig kan jeg nyte hver fisketur igjen. Alt blir lettere uten smerter, sier han.

Hallfrid Hogrenning (73), Loen

Hallfrid slet lenge med store smerter i skuldrene, og på 30 år har hun blant annet ikke klart å ta hendene bak på ryggen. Det fikk hun plutselig til etter en stund med Naturlig Flex.

– Det har gjort livet litt lettere for meg. Jeg merker at jeg er ledigere i hele kroppen, og er ikke lenger så stiv som jeg pleide å være, sier hun.

Vil du også prøve Naturlig Flex? Bestill i dag og kjenn etter hvert på den positive effekten som ambassadørene våre nevner du også!