Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Slik ble Kari (69) kvitt smerter i kroppen

Alle som har levd med vedvarende ubehag i kroppen over lang tid vet hvor slitsomt og frustrerende det kan være. Ikke minst når det setter begrensninger i hverdagen.

Akkurat slik var det også for Kari Olsen (69) fra Vestre Sildre i Valdres, som opplevde at dagligdagse gjøremål ble en utfordring. Det å vaske gulvet pleide blant annet å gi henne plager i ryggen lenge etterpå. Men det var før hun begynte med Naturlig Flex. Etter hvert kjente hun en forbedring i den ellers så stive og ømme kroppen.

– Nå har jeg nettopp vasket gulv, og jeg merker ingenting. Jeg tror jeg begynner å bli bedre, for nå har jeg ikke lenger noen grunn til å la være, sier hun spøkefullt og ler.  

Følte seg som et nytt menneske

Men slik har det ikke alltid vært. Kari levde i mange år med vandrende plager i nakke, ledd og rygg, noe som gjorde henne ufør. Legen fant ikke ut hva årsaken kunne være, men en ryggoperasjon i 2017 gjorde ryggen bedre.

– Det er fælt å gå og kjenne på plagenet. Da jeg våknet etter operasjonen følte jeg meg som et helt nytt menneske. Jeg kunne endelig gjøre det jeg ville, forteller hun.

Hun begynte blant annet å bli med samboeren på dans, og trengte ikke lenger bekymre seg for en øm og stiv kropp. Så skulle det vise seg at hun var litt for aktiv. Plagene, som nå var konsentrert i det ene beinet, kom gradvis tilbake.

Naturlig Flex har hjulpet

Heldigvis er Kari åpen for det meste og er villig til å prøve alt for å bli bedre. Så da hun kunne være med på å teste Naturlig Flex nølte hun ikke.

– De siste månedene har jeg merket en endring og nå har jeg det i grunn veldig bra, sier hun.

Kari mener selv at det er takket være det naturlige kosttilskuddet, som lindrer ømhet og stivhet i muskler og ledd. Hun har nemlig ikke gjort noen store endringer i hverken kosthold eller livsstil.

– Jeg kan ikke skjønne annet enn at det må være Naturlig Flex, sier hun.

Tar to kapsler hver dag

Kari er ekstra takknemlig for at tilskuddet kun inneholder naturlige ingredienser og økte nylig dosen til to kapsler om dagen.

– Jeg har begynt å ta en kapsel hver morgen og kveld, fordi jeg er så stiv i ryggen når jeg står opp. Naturlig Flex skal jeg fortsette med.