Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

– Jeg er fornøyd med Naturlig Flex

Astrid (82) prøvde ulike kosttilskudd mot leddplager uten at det ga særlig effekt, noe som gjorde henne skeptisk til lignende produkter. Derfor er hun glad for at hun ga Naturlig Flex en sjanse.

Hun er opprinnelig fra Finnmark, men har bodd i Oslo de siste 32 årene der hun tidligere jobbet på et lokalt sykehjem. Astrid, som fyller 83 år mot slutten av året, har vært plaget av ømme ledd. Kroppen er ikke lenger slik den var.

– I det hele tatt er kroppen forandret. Jeg er fortsatt myk i leddene og kan nesten bøye de som før, men ubehaget er det verste. Sånn er det når du blir gammel, forteller hun.

– Kroppen føles lettere

Astrid hadde prøvd flere kosttilskudd mot plagene, uten hell. Det var et som hadde hjulpet noe, men som etter en liten stund mistet effekten. Da hun leste om Naturlig Flex i et blad bestemte hun seg for å prøve.

– Hvorfor ikke, tenkte jeg, det hørtes bra ut.

Det tok bare noen få dager før hun merket at det var noe som skjedde i kroppen, det var som om noe slapp taket.  

– Jeg la merke til at kroppen føltes lettere og at plagene avtok. Jeg begynte å gå bedre ute, og trengte ikke lenger stoppe så mange ganger. Og fortsatt er det sånn!

Naturlig Flex inneholder virkestoffer fra curcumin i gurkemeie og en ekstrakt av frøene i belgfrukten tamarind, som begge bidrar til å dempe plager i leddene.

Holder seg i bevegelse

Selv om Astrid innrømmer at hun og mannen ikke lenger er blant de mest aktive, så ser de viktigheten av å komme seg ut og holde seg i form. De er derfor daglig en tur ute av leiligheten, og av og til trener hun på et treningsapparat hjemme.

– Ellers har jeg husarbeid som jeg gjør selv, det liker jeg at jeg klarer å gjøre, sier hun.  

Hennes store lidenskap er håndarbeid, særlig strikking, og produserer blant annet en del gensere til de voksne barnebarna og barneklær til oldebarna.

– Det yngste barnebarnet er 17 – en alder da man kanskje ikke ønsker noe hjemmestrikket, men det kommer gjerne tilbake når de blir litt eldre igjen, sier hun med et smil.

Hun er takknemlig for at de ikke har så mye å klage på.

Skal aldri slutte med Naturlig Flex

Astrid har tatt to kapsler fra første dag, og har tenkt til å fortsette med det. Skulle hun en gang føle for å gå ned til en kapsel om dagen, vil hun ringe kundeservice for å forsikre seg om at hun gjør det riktig.

Jeg vet veldig mange er skeptiske, og det var jeg også

82-åringen mener flere burde gi Naturlig Flex en sjanse.

– Jeg vet veldig mange er skeptiske, og det var jeg også. Men så prøvde jeg likevel, for å se om det kunne hjelpe – og det gjorde det.

– Jeg kommer aldri til å slutte med Naturlig Flex, avslutter hun.