Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Jeg kan slutte når jeg vil

Christoffer (53) er blant de av våre kunder som har tatt kosttilskuddet Naturlig Flex helt fra starten, det vil si litt over 2 år. Han kommer heller ikke til å slutte med det første, da han har “sluttet” to ganger i løpet av perioden og merket bortfallet av effekten.

Christoffer er en aktiv fyr, både når han er på jobb og på fritiden. Hans store lidenskap er seiling, og han tilbringer derfor mye tid på sjøen. I tillegg er han glad i turer i skog og mark, enten til fots eller på ski.

– Når du passerer femti er det dessverre uunngåelig å ikke merke alderen på kroppen. Sånn er det bare. Derfor gjelder det å gjøre det man kan for å holde seg myk og bevegelig, sier Christoffer.

Leste om andres erfaringer

– Jeg leste om andres erfaringer med Naturlig Flex og at de som tok to kapsler i stedet for én hver dag var de som merket best effekt. Derfor begynte jeg igjen, men da på dobbel dose, forteller han.

Christoffer er overbevist om at det er Naturlig Flex som har gjort at han ikke har tenkt på alderen i det siste året. Hele kroppen har fungert som den skal. Det vil si helt frem til nå nylig.

– Jeg sluttet enda en gang men denne gangen var det mot min egen vilje. Jeg gikk nemlig tom for Naturlig Flex.

Denne opplevelsen frister naturlig nok ikke til gjentagelse, så nå sørger Christoffer for å ha Naturlig Flex liggende både hjemme, på jobben og i båten.

Stadig flere oppdager effekten av Naturlig Flex. Og det er særlig de som tar to kapsler om dagen som opplever best effekt.

-Jeg synes at jeg har blitt mykere og mer bevegelig derfor skal jeg fortsette med daglig inntak av produktet forteller Christoffer.

Naturlig Flex

–  med vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.
– inneholder gurkemeie som hjelper til å ivareta fleksible ledd