Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

– Jeg kan slutte når jeg vil, men jeg vil ikke ha plagene tilbake

Christoffer (52) er blant de av våre kunder som har tatt kosttilskuddet Naturlig Flex helt fra starten, det vil si litt over et år. Han kommer heller ikke til å slutte med det første, da han har “sluttet” to ganger i løpet av perioden og merket bortfallet av effekten umiddelbart.

Christoffer er en aktiv fyr, både når han er på jobb og på fritiden. Hans store lidenskap er seiling, og han tilbringer derfor mye tid på sjøen. I tillegg er han glad i turer i skog og mark, enten til fots eller på ski.

– Når du passerer femti er det dessverre uunngåelig å ikke merke slitasje på kroppen. Sånn er det bare. Derfor gjelder det å gjøre det man kan for å holde seg myk og bevegelig, sier Christoffer.

Merket effekten først da han sluttet å ta kapslene

Da han begynte med Naturlig Flex tok han først én kapsel om dagen. Han merket ingen effekt og sluttet derfor å ta kapslene etter fem-seks uker. Det tok ikke mange dagene før han merket at han ble stivere og ømmere i leddene enn han hadde vært tidligere.

– Jeg leste om andres erfaringer med Naturlig Flex og at de som tok to kapsler i stedet for én hver dag var de som merket best effekt. Derfor begynte jeg igjen, men da på dobbel dose, forteller han.

Christoffer er overbevist om at det er Naturlig Flex som har gjort at han ikke har tenkt på stivhet i muskler og ledd det siste året. Hele kroppen har fungert som den skal. Det vil si helt frem til nå nylig.

– Jeg sluttet enda en gang nå på slutten av sommeren, men denne gangen var det mot min egen vilje. Jeg gikk nemlig tom for Naturlig Flex.

Denne opplevelsen frister naturlig nok ikke til gjentagelse, så nå sørger Christoffer for å ha Naturlig Flex liggende både hjemme, på jobben og i båten.

Vi spør på spøk om han er blitt avhengig av det naturlige kosttilskuddet. Noe han benekter.

– Nei, jeg kan slutte når jeg vil, men jeg vil ikke ha plagene tilbake, sier han.

Mykere muskler og mer bevegelige ledd

Stadig flere oppdager effekten av Naturlig Flex. Og det er særlig de som tar to kapsler om dagen som opplever best effekt på muskler og ledd.

Virkestoffene i Naturlig Flex er curcumin fra krydderet gurkemeie og en ekstrakt av frøene til belgfrukten tamarind. Begge disse stoffene bidrar til å lindre plager i muskler og ledd. I tillegg inneholder Naturlig Flex vitamin C.