Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Uten smerter har jeg fått en bedre hverdag

Tiril Aasheim var i utgangspunktet veldig skeptisk til kosttilskudd, men er i dag glad for at hun hørte på anbefalingen fra sin gode venninne.

Etter mange år med tunge løft har Tiril slitt med smerter fra slitasjeskader i ryggen og etter diverse kneoperasjoner. Hun har alltid vært skeptisk til helsekostprodukter, men ble overbevist av en venninne som opplevde å bli bedre av Naturlig Flex.

– Hun er ikke den som tror mest på sånt, så når det kommer fra henne må det jo ligge noe i det, sier hun med godt humør.

Føler seg mye bedre

I starten gjorde Tiril som mange andre – tok en kapsel her og der, og kuttet ut i perioder. Det var helt til hun leste at hun måtte ta det jevnlig over lengre tid for å få effekt. Hun mener det tok omtrent syv-åtte uker før hun plutselig kom seg lettere ut av senga om morgenen.

Hverdagen har blitt bedre

– Det er klart at jeg ikke blir bra i ryggen, for slitasje kan ikke repareres. Men jeg føler meg mye bedre, og hverdagen har blitt bedre. Det er ikke tull.

Nå stresser hun heller ikke med å få unnagjort bilkjøring og ærender tidlig på dagen, som hun pleide. Det var for å komme seg raskere hjem til reseptbelagte smertestillende legemidler – som kjent ikke er forenlig med bilkjøring.

– Jeg blir så glad når jeg tenker på det!

Opptatt av det naturlige

Det er viktig for Tiril at Naturlig Flex kun inneholder naturlige ingredienser, i dette tilfellet virkestoffer fra frukten tamarind og urten gurkemeie. Denne sammensetningen bidrar til å lindre ømme og stive muskler og ledd.

Slike problemer rammer både mennesker og dyr, inkludert de to små pomeranian-hundene til Tiril, Bobby (10) og Bolla (2). Hun gir også produktet til dem, og nå har endelig Bobby begynt å løpe igjen.  

Jeg tror mer på det som vokser i jorda enn det de setter sammen på et laboratorium

– Jeg visste allerede at gurkemeie er superbra, og så at kapslene ikke inneholder syntetiske stoffer. Da hadde jeg hverken tatt det selv eller gitt det til bikkjene. Jeg tror mer på det som vokser i jorda enn det de setter sammen på et laboratorium med fargestoffer, forteller hun.

Tiril tar to-tre kapsler om dagen, og skal fortsette med det i lang tid.

– Jeg elsker den Naturlig Flex-en, avslutter hun.