Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Studie beviser at Naturlig Flex reduserer smerter uten bivirkninger

Studie viser at daglig inntak av tamarind og curcumin-ekstrakt, som er innholdet i Naturlig Flex, hjelper.

Studien ble nylig publisert i International Journal of Medical Sciences, et anerkjent medisinsk tidsskrift som dekker forskning i grunnleggende medisinske fag. Tidsskriftet publiserer ikke studier med mindre effekten er målt vitenskapelig, som er et bevis på at studien er ekte og autentisk.

Her kom det frem at den unike kombinasjonen av tamarind og curcumin forbedrer bevegelsen og reduserer smerter i kneleddet hos voksne etter fysisk aktivitet.

Klikk her for å lese hele studien.

Sliter du med vonde ledd?

Veldig mange kjenner seg igjen i en hverdag med smertefulle og plagsomme knær. Kneleddene bærer mesteparten av kroppsvekten vår, og støtter både bevegeligheten og balansen. Knærne blir derfor kraftig utsatt for slitasje, som igjen kan føre til skader. Slitasje i kneleddene er en normal utvikling hos eldre, og tilhørende smerter er derfor veldig vanlig.

Interessant for deg som sliter med samme type leddproblemer

Mange opplever i tillegg at kneleddet blir stivere og at det er vanskelig å bøye benet. Knesmerter begrenser naturligvis aktiviteter som gåing, sykling og klatring, noe som også går utover livskvaliteten.

Dette gjør studien spesielt interessant for deg som sliter med de samme kneproblemene.

Samme strenge metode for å teste medisiner

Den nevnte studien var både randomisert kontrollert og dobbeltblind, noe som er den samme strenge metoden som brukes når man utfører studier for å dokumentere effekten av medisiner. Men hva betyr det egentlig?

Randomisert innebærer å velge ut eller ordne i en tilfeldig rekkefølge, og betyr at personene som deltok i studien tildeles en behandling ut fra tilfeldighet. Dette fjerner flest mulig feilkilder og gjør resultatene mer troverdige.

Ekte, positive endringer i kroppen

Dobbeltblind betyr at hverken forskere eller deltakere vet hvilken behandling sistnevnte får. Da unngår man at en personlig oppfatning vil påvirke responsen, og at den da kan forveksles med placeboeffekten.

Begrepet placebo brukes for å forklare effekten som oppstår når man tror eller forventer at en behandling eller et produkt vil virke på en bestemt måte. For troen på at noe fungerer kan føre til ekte, positive endringer i kroppen.

Vitenskapelig bevist at Naturlig Flex virker

Studien besto av 90 testpersoner som fikk smerter i kneleddene etter å ha utført en gå- og trappetest. Deltakerne fikk enten en kapsel som inneholdt 250 mg eller 400 mg ekstrakt fra frøene i tamarind-frukten og curcumin fra krydderurten gurkemeie, eller et placebo-produkt. Ingen visste hvilket alternativ de tok hver dag, de 90 dagene studien pågikk.

Smertelindring og økt bevegelse i kneleddene etter fysisk aktivitet

Deretter kunne forskerne sammenligne gruppene som fikk de ulike kapslene, og konkludere med de positive resultatene. Studien viser klart og tydelig at denne anti-inflammatoriske urteblandingen gir både smertelindring og økt bevegelse i kneleddene etter fysisk aktivitet.

Begge testgruppene som inntok kapslene med samme ingredienser som Naturlig Flex opplevde forbedring. Placebo-kapslene ga ikke samme effekt.

Resultatene taler for seg selv, og er nok et bevis på at Naturlig Flex-effekten er reell.