Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Nå kjører jeg endelig min Harley-Davidson igjen

For tre år siden var Petter (63) avhengig av gåstol og andre hjelpemidler for å i det hele tatt komme seg opp av sengen. Nå er han endelig tilbake der han hører hjemme – på motorsykkelsetet.

Petter bor landlig og idyllisk til ved elven Vorma i Vormsund. På tunet står blant annet en Chevrolet Suburban, et par båter og en ombygd Harley-Davidson. Den er Harley nummer 37 i rekken for den godt voksne “bikeren”.

– Det er faktisk den sykkelen jeg har hatt lengst. Har vel hatt den i 15-16 år nå og den er ombygd fem seks ganger, sier Petter.

Han kjøpte sin første Harley i 1978, og siden den gang har det blitt mange kjøp og salg av både motorsykler, båter og amerikanske biler.

Var stiv i hele kroppen

Men det er ikke mange år siden det å komme seg opp på en motorsykkel var en ren utopi for Petter.

– Du kan si jeg har vært godt over gjennomsnittet stiv i hele kroppen, sier han med et smil.

Petter forteller at han opp gjennom årene har prøvd alt som er å prøve for å få kroppen til å mykne opp igjen, men ingenting har hjulpet. Inntil han for rundt fire måneder siden kom over en annonse for Naturlig Flex og bestemte seg for å prøve dette også.

– Det var først da jeg begynte å ta Naturlig Flex at jeg merket en klar forbedring. Nå kan jeg til og med bøye meg ned for å plukke opp ting. Det kunne jeg ikke tidligere, forklarer han.

– Folk som kjenner meg ser en klar forbedring

Da vi snakket med Petter, hadde han til og med vært ute og klippet den store plenen. Før hadde han ingen mulighet til å klare å komme seg opp på traktorklipperen.

Petter forteller også at folk han kjenner legger merke til den klare forbedringen, og at de lurer på hva som har skjedd ettersom han beveger seg mye enklere enn før.

Det er flere som har kjørt motorsykkel like lenge som meg som sliter med ulike plager

Han har også anbefalt Naturlig Flex til andre “gamle” motorsyklister.

– Det er flere som har kjørt motorsykkel like lenge som meg som sliter med ulike plager, sier han.

– Du er jo ganske utsatt for trekk der du sitter, og du fryser mye.

Bruker mye tid

Petter har vært gift et par ganger, men bor nå alene. All tid går med til den store lidenskapen for motorsykler, biler og båter.

Tidligere, da han ennå var aktiv i motorsykkelmiljøet, ble det mange langturer på sykkelen. Blant annet flere ganger ned til den franske rivieraen. Det er det imidlertid slutt på nå.

Men interessen for motorsykler har han beholdt. Klesstilen og det lange håret også, og selvfølgelig tatoveringene. Petter skiller seg klart ut fra andre 63-åringer, der han kommer på sin ombygde Harley med et 1,3 meter bredt styre.

– Endelig har jeg funnet noe som virker for meg, sier han.