Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Nå kan Kikki (54) gå turer uten plager

For bare noen måneder siden klarte ikke Kikki å gå tur uten å få plager i kneet. Etter at en god venn anbefalte Naturlig Flex, kan hun nå gå turer i skogen med hunden sin eller sykler seg en tur uten problemer.

Kikki bor i Eda rett over grensen i Sverige. Det har hun gjort de siste 20 årene, selv om hun tilbringer mye av tiden med gode venner i Norge. Men å komme seg rundt har lenge vært en utfordring for Kikki.

– Jeg måtte parkere motorsykkelen ved siden av trappa, så jeg klarte å komme meg opp på den. Men jeg måtte ofte ha hjelp, så jeg har mange gode “støttekontakter” rundt omkring, sier hun med et smil.

Jeg er skeptisk til alt som har med kosttilskudd å gjøre, men hadde ikke noe å tape

– Bilen kunne jeg ikke bruke på grunn av plagene i kneet.

Hun var bare 17 år da hun falt i en trapp og skadet kneet. Det har plaget henne helt siden den gang, og hun har vært gjennom flere operasjoner. Plagene er verst når det er varmt.

– I flere år har jeg sittet med en ispose på kneet hver kveld, sier hun.

Så den gode effekten på en venn

Da en god venn fra Amcar-miljøet tipset henne om Naturlig Flex og fortalte hvordan det hadde hjulpet han, bestemte hun seg for å prøve.

Nå er det flere jeg kjenner som har bestilt

– Jeg er egentlig skeptisk til alt som har med kosttilskudd å gjøre, men nå følte jeg at jeg ikke hadde noe å tape, sier hun.

Det tok ikke lang tid før hun merket effekten av virkestoffene i Naturlig Flex, curcumin fra krydderet gurkemeie og en ekstrakt av frøene til belgfrukten tamarind, som begge bidrar til å lindre ømhet og stivhet i muskler og ledd.

Hverdagen har blitt enklere

Nå er Kikki overbevist om at det er Naturlig Flex som har fått henne på bedringens vei, og plagene er borte.

– Jeg har tre barnebarn på henholdsvis 15 måneder, 3 og 9 år, så det er kjekt å kunne bevege seg litt, sier hun.

Kikki er en tøff dame. Hun var blant annet den første kvinnelige dørvakten i Oslo i sin ungdom. Hun har vært aktiv i Amcar-miljøet helt fra 14-15 årsalderen og har skrudd mye bil. Det blir det ikke så mye av nå lenger.

– Det har også blitt færre og færre Amcar-treff på meg de siste årene, da det blir mye gåing på treff, sier hun.

Men Amcar har hun fortsatt, nærmere bestemt en 76-modell Dodge Charger. En sjelden bil det ikke finnes så mange av.

På spørsmål om hun anbefaler Naturlig Flex til andre, svarer hun ja uten å nøle.

– Jeg var ute med noen kompiser forrige helg og da var faktisk Naturlig Flex et samtaleemne. De ser jo hvordan det har hjulpet meg, så nå er det flere jeg kjenner som har bestilt de også, sier Kikki.