Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Er kroppen din klar for en fjelltur i høst?

I årstiden vi går inn i nå er fjellet på sitt aller vakreste med klar, frisk luft og sterke høstfarger. Men hvis du skal kunne nyte en tur i fjellet, må kroppen fungere som den skal. Det er første bud.

Mange nordmenn har lange tradisjoner når det gjelder fjellturer. Ikke bare i påsken, men også andre tider på året. Høsten er høysesong for fjellfolket og mulighetene er mange i vårt langstrakte land.

Du finner godt merkede ruter og mange hytter som eies og driftes av DNT – Den Norske Turistforening. Her snakker vi faktisk godt over 500 hytter og rundt 20 000 kilometer oppmerkede ruter fra sør til nord.

Takket være allemannsretten kan du også telte nær sagt hvor du vil. Fjellet regnes som utmark, og den kan du fritt ferdes i akkurat når det måtte passe deg.

Til fjells med mer bevegelige ledd

Stive og ømme muskler og ledd kan fort sette en demper for den gode fjellturopplevelsen. Dette kan du imidlertid unngå med enkle grep. Det helt naturlige kosttilskuddet Naturlig Flex inneholder virkestoffene curcumin fra krydderet gurkemeie og en ekstrakt av frøene i belgfrukten tamarind, som bidrar til å lindre plager i muskler og ledd. I Østen har disse virkestoffene blitt brukt i flere tusen år. Naturlig Flex inneholder også C-vitamin.

Denne unike blandingen vil gjøre leddene dine mer bevegelige og fjerne stivhet og ømhet i både muskler og ledd. Hittil har mange nordmenn prøvd Naturlig Flex, og tilbakemeldingene er positive. Mange av dem har blitt kvitt sine plager.

Når kroppenn fungerer som den skal og du er klar for en fjelltur, husk å sjekke vær og føreforhold. Kle deg skikkelig godt etter forholdene og ta med deg en fulladet mobiltelefon. Fjellvettreglene som “Meld fra hvor du går” og “Lytt til erfarne fjellfolk” gjelder i aller høyeste grad fortsatt. God tur til fjells.