Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Endelig et produkt som holder hva det lover

Torgeir Hammerstrøm (65) har prøvd mange forskjellige kosttilskudd de siste 10 årene, men det var først da han prøvde Naturlig Flex at han merket god effekt.

For tiden nyter han tilværelsen som pensjonist i Hokksund, men han sitter sjelden stille av den grunn. Til det er det for mye som skal gjøres i forbindelse med at han bygger et nytt hus i Røyken. Han gleder seg til han endelig kan flytte inn i huset, som får en god utsikt utover Oslofjorden.

Så lenge Torgeir merker en virkning av Naturlig Flex, vil han selvfølgelig fortsette å ta det naturlige kosttilskuddet, som er fremstilt av virkestoffet curcumin fra krydderet gurkemeie, tamarind fra tamarind-frukten og vitamin C.

– Jeg er mye bedre i kroppen nå enn jeg var på samme tid i fjor, sier han.

Dokumentert effekt

Effekten av virkestoffene i Naturlig Flex er testet og dokumentert i studier. Studiene viser at ingrediensene lindrer ømme og stive muskler og ledd – og du får bevegeligheten tilbake.

Det er nettopp disse plagene Torgeir har slitt med i mange år.

En aktiv hverdag

Ved siden av arbeidet med husbyggingen bruker Torgeir en del tid på gitaren. Han er tidligere musiker og liker å holde ferdighetene ved like. I tillegg er han en ivrig hobbyfotograf. To hobbyer som ikke alltid er like lette å utføre med ømme ledd.

En dag kom han over en annonse for Naturlig Flex på Facebook, hvor de søkte etter folk som ville være med å teste produktet i en prøveperiode. Han meldte sin interesse, noe han ikke angrer på i dag.

– Naturlig Flex er det første kosttilskuddet jeg har merket en effekt av, sier han.

Vi spurte om han ville anbefale Naturlig Flex til andre.

– Jeg kan jo ikke vite hvordan det vil virke på andre, men selv er jeg veldig fornøyd med virkningen av Naturlig Flex, sier Torgeir Hammerstrøm.