Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

– Endelig er magen flat

Helt siden tyveårene har Cecilie (51) fra Bærum slitt med oppblåst mage. Hun følte hun hadde prøvd alt – å kutte ut ulike matvarer, dietter og tabletter. Likevel var det ikke før hun begynte med Naturlig Flex at magen ble bra.

Veldig mange nordmenn sliter med mage- og tarmproblemer. Mye luft og oppblåst mage er en av de mest fremtredende årsakene. Det er både plagsomt og sjenerende.

– Magen min var kjempestor, og det så ut som jeg var gravid, forteller Cecilie fra Høvik.

– Jeg kunne sjelden gå med tettsittende kjoler og topper, og følte jeg måtte dekke til magen min. Den var som en stor, hard ball, uansett hva jeg spiste. Siden jeg jobber som freelance sanger hadde det vært fint å ha en tettsittende kjole, men jeg har alltid måttet velge de kjolene som skjuler magen.

Ble verre med stress

– Jeg jobber veldig mye, og merket at stress forverret situasjonen. I tillegg kjente jeg meg trøtt og sliten. Rett og slett ikke i bra form, forteller Cecilie.

– I starten opplevde jeg faktisk at magen ble bittelitt mer oppblåst, så jeg kontaktet en anerkjent kostholdsveileder. Hun beroliget meg med at dette kun var fordi de naturlige ingrediensene var uvant å ta opp i tarmen. Hun anbefalte meg å drikke litt Biola og Kefir i en overgangsfase. Det gjorde jeg, og plagene forsvant. Nå drikker jeg hverken Biola eller Kefir, men magen min er ikke oppblåst lenger, jubler Cecilie.

– Selvsagt har jeg litt fett rundt magen som er naturlig for kvinner når de er glade i sjokolade og et glass vin.

Naturlig Flex har gjort meg bedre

Cecilie er helt overbevist om at det er Naturlig Flex som har gjort henne så mye bedre.

naturlig flex -

– Jeg har prøvd så mye forskjellig uten å merke noen ting. Med Naturlig Flex kjenner jeg at det skjer noe i tarmene etter kort tid. Jeg har faktisk aldri noen gang hatt så flat mage som jeg har nå. Dessuten har jeg fått energien tilbake, og jeg har mer overskudd til både barna, konsertvirksomhet og undervisning av sangelevene mine, forteller hun.

Naturlig Flex har virket så bra for meg

Naturlig Flex inneholder både gurkemeie og tamarind, som begge bidrar til å lindre plager i kroppen.

Bedre livskvalitet

Cecilie er ikke i tvil om at hun ønsker å anbefale Naturlig Flex til andre.

– Jeg er vanligvis veldig tilbakeholden med å anbefale kosttilskudd. Flere av vennene mine har derfor vært overrasket over at jeg har valgt å stå frem og anbefale dette produktet. De vet at om jeg går god for det, så må det være bra. Det i sin tur har ført til at også de har blitt mye bedre fra sine ulike helseproblemer, sier Cecilie, som kommer til å fortsette å anbefale produktet.

– Alle mennesker er forskjellige, så jeg kan jo ikke love at det fungerer like bra for alle. Men jeg har fått en helt annen livskvalitet, så det har i hvert fall helt sikkert fungert for meg.