Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

En hund etter Naturlig Flex

Da den belgiske fårehunden Tjukken (12) viste tegn til å slite med leddene, visste matmor Aina Korsmo råd.

Det er vanlig at hunder får problemer med leddene når de bikker en viss alder. Det samme gjelder ofte mennesker, men forskjellen er at dyr ikke kan fortelle oss hvor de har vondt. Det vi likevel har til felles er at årsakene til leddsmerter er betennelser i kroppen.

Det mennesker og hunder har til felles er årsakene til leddsmerter i kroppen

Tjukken er bare én av over 500 000 hunder i Norge, og er derfor langt fra den eneste med en historie om sviktende funksjon.

Men det som skiller historien om Tjukken fra andre eldre hunder, er at han har fått hjelp av noe så enkelt som et helt naturlig kosttilskudd.

Klarte ikke lenger å hoppe inn i bilen

Tjukken bor på Årnes i Akershus sammen med Aina og hennes samboer. De fikk Tjukken som en omplasseringshund for 12 år siden, og har et tett forhold til den glade bikkja som fyller 13 år i år.

– Bank i bordet, det har aldri vært noe galt med ham og han har holdt seg frisk hele livet, forteller Aina.

naturlig flex - Tjukken leker gjerne med venner.

Tjukken leker gjerne med venner.

Men i fjor begynte alderen å by på problemer for Tjukken, blant annet når han skulle komme seg opp i sengen eller sofaen – og spesielt når han skulle hoppe inn i den store, høye bilen.

Det som tidligere hadde gått som en lek, ble en utfordring da han ikke lenger hadde spenst i hoppet. Det resulterte blant annet i at han slo seg og ble nedfor da han visste at de skulle ut å kjøre.

– Han er alltid med overalt, og jeg har han med på jobb hver dag. Vi er derfor avhengige av å få han inn i bilen, forteller Aina.

Vi tenkte vi bare måtte innfinne oss med at han er blitt gammel

Det var aldri noe alternativ å la hunden være hjemme alene, så paret forsøkte så godt de kunne å hjelpe til.

Ulike ramper ble kjøpt og bygget, men i tillegg til at det ble tungvint, var det ukjente litt skummelt for Tjukken.

Slipper bivirkninger

Aina fant ut at hun ville prøve å gi ham Naturlig Flex, som inneholder de to naturlige virkestoffene tamarind og curcumin. Disse hjelper kroppen med å beskytte seg mot betennelse – som er roten til alt vondt, inkludert leddplager.

– Det inneholder jo ingen farlige stoffer. Siden han er såpass stor, gir jeg ham to kapsler i en bit leverpostei. Han er jo glad i det meste som kan spises.

Med de helt naturlige ingrediensene slipper Tjukken bivirkninger som er vanlig ved langtidsbruk av andre tradisjonelle betennelsesdempende midler.

Det tok ikke mer enn en ukes tid før han plutselig hoppet inn i bilen igjen, akkurat som før.

naturlig flex - Tjukken viser ikke lenger tegn til å ha vondt i leddene.

Tjukken viser ikke lenger tegn til å ha vondt i leddene.

– Vi tenkte at vi bare måtte innfinne oss med at han er blitt en gammel kar, men nå ser det jo ut til at vi har klart å utsette det litt. Han hører også dårlig, men akkurat det kan ikke Naturlig Flex gjøre noe med, sier hun og ler.

Har kjent på Naturlig Flex-effekten

Det er ikke tilfeldig at Aina valgte å gi Naturlig Flex til Tjukken, for hun har selv kjent på kroppen at Naturlig Flex-effekten er reell. Hun gikk lenge rundt med vondt både her og der, særlig i ryggen. Beskjeden etter en legetime om at hun måtte leve smertene var nedslående.

– Det har gjort til at jeg har slitt med å stå opp fra sengen om morgenen, og det ødela nattesøvnen min. Om jeg flyttet litt på meg, våknet jeg av at det gjorde vondt.

Da en kompis av samboeren anbefalte henne å prøve Naturlig Flex, hadde hun ingenting å tape. Etter et par ukers tid var overraskelsen stor da hun plutselig en morgen skjønte at hun hadde sovet uforstyrret gjennom hele natten.

– Det var den beste søvnen jeg hadde hatt på lenge, smiler hun.

Tjukken og jeg fungerer optimalt etter at vi begynte dagen med Naturlig Flex!

I tillegg til bedre nattesøvn er også andre dagligdagse oppgaver blitt enklere. Nå får hun blant annet på seg sokker med én gang om morgenen, til forskjell fra tidligere da hun var nødt til å vente en halvtime på at ryggen skulle varmes opp.

Det er omtrent et år siden hun begynte med Naturlig Flex, og har ingen planer om å slutte med sine to kapsler om dagen. Hun har kjent på hva som skjer dersom hun stopper opp.

– Når alt plutselig har gått veldig fint, har jeg rett og slett glemt det. Jeg har også villet spare litt på kapslene, men den tanken har gått over etter par dager når smertene har kommet tilbake.

Aina oppfordrer folk til å prøve, og er glad for at både hun og Tjukken har fått en bedre tilværelse.

– Kun det beste er bra nok for bikkja vår. Tjukken og jeg fungerer optimalt etter at vi begynte dagen med Naturlig Flex!