Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

– Det er deilig å kunne dra ut på fiske igjen

Endelig kan førtidspensjonisten Torleif (62) dra ut med fiskebåten sin igjen og sjekke to kilometer med garn uten problemer. Før hadde han plager i korsryggen, nakken og i bena.

Torleif er opprinnelig fra Ålesund, men har bodd i Oslo de siste 16 årene, hvor han inntil nylig jobbet i Norges Handikapforbund. I mange år har han slitt med plager. Så kom han over en annonse for Naturlig Flex og bestemte seg raskt for å prøve.

Alt blir lettere uten plager

Merket effekten etter en tid

Etter en tid kjente Torleif en forandring. Alt ble liksom litt lettere, og etter to måneder var han så og si helt kvitt plagene.

Den lidenskapelige fiskeren kan nå tilbringe enda mer tid ute i Oslofjorden uten plager. Torleif drar ut med fiskebåten sin i halv fire tiden hver morgen for å sjekke to kilometer med garn. Noen ganger er det mye fisk, mens andre ganger er det ingenting. Den dagen vi snakket med Torleif var det kun en halvspist fisk i garnet.

– Det er mye sel i Oslofjorden og de forsyner seg grovt av fisk som sitter fast i garnet. Myndighetene burde øke kvoten på sel betraktelig for å få ned bestanden på et akseptabelt nivå, sier Torleif.

Torleifs andre lidenskap er rock fra 70-tallet, og Nazareth er favorittbandet. Han har 4000 vinylplater, og rundt 60 av dem har autografer på coveret, Verdifulle autografer som Torleif har fått på konserter han har opplevd.

16 barnebarn

Torleif har en stor familie med 16 barnebarn og tre oldebarn. For noen år siden kjøpte han og kona en romslig leilighet ved kysten i Albania, som de har innredet med tre bad og 15 sengeplasser, slik at familien kan komme på besøk.

Helt naturlige ingredienser

– Flere nordmenn burde oppdage Albania som ferieland. Det er varmt og godt og veldig billig. Du får en god fiskemiddag med godt drikke for to for under hundrelappen, sier han.

Er politisk aktiv

Torleif er politisk aktiv, og sitter nå i rådet for funksjonshemmede i Alna bydelsutvalg. Han er dessuten opptatt av flyktningpolitikk.

Med et så aktivt liv er det i alle fall sikkert at Torleif ikke kommer til å slutte med Naturliig Flex.

– Endelig kan jeg nyte hver fisketur igjen. Alt blir lettere uten plager, avslutter Torleif.