Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Derfor tar vi i bruk ingredienser fra naturen

I noen deler av verden har menneskene tradisjonelt vært flinkere til å utnytte dette mangfoldet av ingredienser enn andre. Ta for eksempel Østen, hvor de i tusenvis av år har brukt ingredienser fra naturen mot ulike plager i menneskekroppen.

Gode egenskaper

Et av de naturlige virkestoffene som historisk sett har vært mye brukt er curcumin fra gurkemeie. Curcumin er kraftfulle antioksidanter som gir gurkemeien den karakteristiske oransje fargen.

Gurkemeie brukes mye som smakstilsetning i det asiatiske kjøkken, men virkestoffet curcumin har også en lindrende effekt. Derfor har curcumin også blitt brukt mot flere plager. Blant annet mot stive og ømme muskler og ledd.

Tamarind er en belgfrukt som få her hjemme har et forhold til, men som også brukes flittig i det asiatiske kjøkken. I tillegg inneholder frukten, og da særlig frøene i kjernen, virkestoffer som bidrar til å dempe plager i kroppen. Tamarind vokser på høye trær og stammer opprinnelig fra de afrikanske savannene.

Inneholder også vitamin C

De helt naturlige virkestoffene curcumin og en ekstrakt av frøene fra tamarind er hovedingrediensene i det nye kosttilskuddet Naturlig Flex. I tillegg inneholder kapslene vitamin C. Denne kombinasjonen vil få deg til å føle deg sprekere.

Når du får bevegeligheten i leddene tilbake, blir de mindre stive og du vil merke at selv små daglige gjøremål blir enklere å utføre. Stadig flere nordmenn oppdager effekten Naturlig Flex har på plager i muskler og ledd.

Dobbel dose = dobbel effekt

Avhengig av hvor store plager du har, er et godt tips å booste effekten med dobbel dose i starten, så kan du heller gå ned igjen på et senere tidspunkt eller i perioder hvor du ikke merker like mye til plagene.

Bestill Naturlig Flex i dag og bli kvitt plagene du også.