Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

– Jeg elsker å danse

Ikke bare kan Synnøve (66) kalle seg oppfinner, gründer og forfatter, men hun har også hatt en imponerende dansekarriere. Det har ført til at hun har trosset plager  i 20 år – frem til nå.

Synnøve har levd et spennende og innholdsrikt liv, og kan fortelle flere historier enn mange av oss. Hun er opprinnelig fra Sunnmøre, men har bodd både i Bergen og i London. De siste 14 årene har hun vært bosatt i Oslo, der hun stortrives.

Synnøve har opp gjennom årene vært en allsidig danser og har mestret jazz, ballett, step, og har spilt både revy og teater. På 70-tallet danset hun blant annet på legendariske Moulin Rouge i Paris, og var så dyktig at hun fikk være med på turne til Sør Amerika. Hun har også jobbet som modell.

I tillegg til alt dette er det historien hennes som oppfinner og gründer som gjør livet til Synnøve ekstra spennende.

Nådde målet sitt til tross for motgang

Den spreke 66-åringen er nemlig oppfinneren av den unike sammenleggbare rockeringen, Synnøves Rockering – et produkt hun patenterte og varemerket.

– Ideen kom da jeg så etter en morsom og lettvint måte å trene for å gå ned i vekt, forteller hun.

For etter at hun hadde fått barn nummer to slet hun med å miste de ekstra kiloene hun hadde lagt på seg, og dermed var ideen om den sammenleggbare rockeringen født.

naturlig flex - Synnøve har funnet god trøst i dansen, og besøker The Studio på Sagene i Oslo når hun vil danse.

Synnøve har funnet god trøst i dansen, og besøker The Studio på Sagene i Oslo når hun vil danse.

Suksesshistorien startet i 1989 da hun sa opp en trygg og godt betalt jobb for å forfølge drømmen om å realisere den nye oppfinnelsen. Det skulle vise seg å bli en usedvanlig lang og tøff reise, for motbørene sto i kø.

Takket være troen på seg selv og produktet sitt fortsatte hun å jobbe målbevisst mot målet, helt til hun nådde frem. Synnøves unike evne til å reise seg opp igjen gjør henne til en av Norges få kvinnelige oppfinnere som har reist seg etter flere nederlag. Og hun viser at hardt arbeid gir resultater.

Den sammenleggbare rockeringen er nå kjent langt utenfor Norges grenser og hun har vunnet mange internasjonale priser for oppfinnelsen. Synnøve har også bygget opp sin egen bedrift basert på produktet. Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik er blant dem som har kjøpt rockeringer til seg og sin familie. Den tøffe prosessen med å være kvinnelig oppfinner og gründer i Norge har også blitt bok.

Kan endelig danse uten plager

Når Synnøve har møtt på motgang har hun funnet god trøst i dansen. I dag besøker hun The Studio på Sagene i Oslo når hun vil danse.

– Jeg elsker å danse, sier hun.

Men mange år som profesjonell danser har satt sine spor, og da hun var ung var det ikke alltid vanlig i dansemiljøet å varme opp før man skulle ut på scenen. I ettertid har hun derfor slitt med plager i venstre kne – plager Synnøve har trosset de siste 20 årene.  

Synnøve tar dobbel dose med Naturlig Flex hver dag, og merker at plagene blir mindre og mindre for hver uke som går.  

– Nå kan jeg endelig danse uten å ubehag, stråler hun.

Den spreke 66-åringen holder foredrag om det hun har erfart gjennom et tøft liv. Med Naturlig Flex fortsetter hun på livets dans – uten plager.