Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Curcumin er kjent for sin lindrende effekt

Du kjenner helt sikkert til gurkemeie, krydderet som ikke bare er rikt på smak og farge, men som også skal være godt for helsa.  

Gurkemeie er en rot i slekt med ingefær, og med sin knudrete form ligner den også i utseende. I likhet med ingefær brukes den mye i det asiatiske kjøkken og er kjent for sine lindrende egenskaper.

I Østen har gurkemeie tradisjonelt blitt sett på som en viktig ingrediens for å forebygge helse. Særlig i India, Kina og Indonesia har gurkemeie blitt brukt for å behandle plager i muskkler og ledd. Det som gjør gurkemeie til noe langt mer enn bare et krydder er virkestoffet curcumin.

Innta curcumin i konsentrert form

Du kan med fordel tilsette mer gurkemeie i maten din, men for å virkelig kunne høste av helseeffektene er det bedre å gå direkte til kilden – og derfor innta curcumin i konsentrert form. Det får du med kosttilskuddet Naturlig Flex, der curcumin er et av de aktive virkestoffene.

Hver kapsel inneholder også ekstrakt fra frøene i belgfrukten tamarind, enda en ingrediens  fra Østen, som ytterligere forsterker effekten. På ingredienslista finner du i tillegg vitamin C, nok et antioksidant som er spesielt viktig for vedlikehold av en normal benbygning og bruskfunksjonen i leddene dine.