Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Bli kvitt plagene for under syv kroner dagen

Skulle du hatt syv kronestykker i hånda, hadde de ikke rukket til så veldig mye.

Har du tenkt over hva du egentlig får for syv kroner? Kanskje en halv liter diesel eller bensin, én liten kiwi eller en overmoden banan, men ikke så mye som en tyggispakke eller en kopp kaffe når du er på farten.

Men når du kan kjøpe deg fri for plager det neste døgnet til samme pris – ville du ikke gjort det da? For det er nettopp samme summen du betaler for å ta en kapsel Naturlig Flex hver dag.

En hel uke med Naturlig Flex er én passering av bomringen

Naturlig Flex inneholder kun naturlige ingredienser som bidrar til å fjerne stivhet i muskler og ledd. Hva er vel bedre enn det? For den lille summen av syv kroner om dagen får du en bedre tilværelse.

Det tilsvarer ca. 46 kroner i løpet av én uke – omtrent prisen for en kaffe latte eller en stor sjokoladeplate. Tenk over alle de små tingene du innimellom kjøper for å unne deg noe ekstra, enten det er en helgeavis, et stykke kake på kafé eller en pølse på bensinstasjonen når du er på biltur.

Og når vi først er inne på bilkjøring; å passere bomringen på vei inn til Oslo koster hele 45 kroner – utenom rushtiden. Det er en uke med Naturlig Flex det!

Ikke sett en prislapp på din egen livskvalitet

Vi anbefaler to kapsler om dagen, og de av kundene våre som tar dobbel dose er de som merker desidert best effekt. Da vil jo også prisen blir det dobbelte, men det vil fortsatt ikke være mer enn 13-14 kroner om dagen, noe som fortsatt ikke er nok til å kjøpe seg en kaffe eller noe annet godt.  

Noen synes det er dyrt å kjøpe kosttilskudd, men når du sammenligner prisen med andre, trivielle ting blir det virkelig ikke dyrt å faktisk investere en liten daglig sum i helsa. Og når du endelig har funnet noe som funker og som gir deg en hverdag uten plager, vil du skjønne at det ikke lønner seg å sette en prislapp på din egen livskvalitet.   

Du synes vel din egen helse er verdt mer enn opptil 14 kroner om dagen?