Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Ble overrasket over effekten

Selv om Grete Kalfoss (60) kjente godt til et av virkestoffene i Naturlig Flex fra før, var overraskelsen fremdeles stor over effekten hun kjente på kroppen.

Grete fra Flisa er en kreativ ildsjel og gründer av natur, og har i mange år jobbet som terapeut innen ulike alternative behandlinger, blant annet kinesiologi. Og det var takket være interessen for alternativ medisin at hun allerede hadde kjennskap til et av de aktive virkestoffene i Naturlig Flex.

Curcumin, som finnes i gurkemeie,bidrar til å lindre ømme og stive muskler og ledd.

– Jeg er veldig fornøyd!

– Jeg ble anbefalt curcumin av en gammel lærer fordi det skulle hjelpe mot plagene jeg hadde i kroppen – og jeg ble faktisk kvitt det den gang. Derfor hadde jeg stor tro på det, forteller hun.

Bevegelighet og funksjon tilbake i leddene

Naturlig Flex består av curcumin, tamarind og C-vitamin, en unik sammensetning som bidrar til å lindre plager i muskler og ledd. Produktet er så naturlig som det kan være, og gir derfor ingen bivirkninger. Med både bevegelighet og funksjon tilbake i leddene, blir det enklere å leve det livet du ser for deg. Noe Grete nå også ser frem til.

– Jeg brenner for det å være aktiv og ha en god helse – at dagene skal være meningsfulle. Og når man ikke er helt i form, er det mye bedre å være 50 prosent enn 0 prosent. Nå blir det spennende å se hvor langt jeg kan komme!

Tar dobbel dose for økt effekt

Grunnen til at hun startet med Naturlig Flex er at hun lenge har slitt med plager i kroppen. Dette har satt begrensninger for arbeidet med å behandle kunder, holde kurs og bygge opp bedriften ansiktstrekk.no. Ellers bruker hun tiden sammen med ektemannen, og sine to voksne barn og to barnebarn når anledningen byr seg.

– Det er viktig for meg å holde meg oppdatert og å holde meg gående, og jeg er opptatt av å finne alternative løsninger for helsen min. Så langt ser dette rimelig bra ut, stråler hun.   

Nå tar hun dobbel dose for å se om det gir en enda bedre effekt.

– Jeg har prøvd mye forskjellig opp gjennom årene, og kan derfor påstå at Naturlig Flex har vært bra for meg. Jeg er veldig fornøyd, avslutter hun med et smil.